Uw toetsenbord regelmatig reinigen?

De laatste weken maakt het Corona virus de wereld een andere plek dan die we ooit gewend waren, onwerkelijk bijna. Een onzichtbare vijand houdt ons momenteel in zijn verstikkende greep.
Vaccins en middelen voor symptoom bestrijding zijn in de maak, ziekenhuizen bereiden zich tot het uiterste voor en nu is het moment om te zorgen dat we ziektekiemen niet de kans geven verder om zich heen te grijpen.

Er zijn vele middelen om dat te bewerkstelligen en een eenvoudig te reinigen toetsenbord is daar overduidelijk een van. Immers, we typen inmiddels meer dan dat we schrijven en als we ergens veel bacteriën en ziektekiemen mee overbrengen, dan is het wel met onze eigen handen.
Daarmee zitten we dan weer aan datzelfde toetsenbord, naast dat ook spetters van een hoest- of niesbui of het spatgebied bij een tandarts zich daar ook graag op nestelen. Een toetsenbord regelmatig reinigen en desinfecteren is daarom van groot belang.

Hiervoor biedt Medigenic de oplossing; dankzij het vlakke oppervlak en mogelijkheid tot uitschakelen via een aan/uit toets is dit toetsenbord op de plaats van gebruik met elke gangbare desinfectant eenvoudig te reinigen.

Optioneel is dit toetsenbord ook verkrijgbaar met een gepatenteerde cleaning alert, die bij een door de gebruiker ingesteld tijdsinterval of aantal toetsaanslagen aangeeft dat het toetsenbord gereinigd dient te worden.

Medigenic is ontwikkeld voor en door medici, geloof niet alleen ons maar ook de referenties. Meer informatie? Bel ons op 050-8506960 of stuur een bericht via het contactformulier, en we vertellen u hier graag meer over.

Overig nieuws

Gratis testen

Gratis testen

Wil jij één van onze medische toetsenborden gratis uitproberen voor 30 dagen? Dat kan!