Schone werkplek

 

Medigenic’s afwasbare toetsenborden helpen op kritieke kantoor locaties een veilige werkplek te creëren.

Wist u dat een virus vaak zeker een uur en soms tot zelfs drie dagen overleeft op een computer toetsenbord, afhankelijk van luchtvochtigheid en temperatuur?

Op kritieke plekken in ziekenhuizen en in tandartspraktijken is een eenvoudig te reinigen en desinfecteren toetsenbord mede om die reden sinds jaar en dag de standaard.  Voor alle werkomgevingen waar meerdere personen gebruik maken van dezelfde werkplek, is dit verspreidingsrisico nu echter meer dan ooit ook een factor om terdege bij stil te staan.

Call centres en kantoren met flex plekken zouden er bijvoorbeeld goed aan te doen om werkplekken te voorzien van een dergelijk eenvoudig te reinigen toetsenbord, om daarmee verspreiding van ziektekiemen tot een minimum te helpen reduceren.

Ook computer lokalen op scholen hebben potentieel een hoog infectie risico. De persoonlijke hygiëne van leerlingen, zeker op de basisschool, is vaak onvoorspelbaar en veel van hen zullen zich niet direct bewust zijn van de mogelijke consequenties van bijvoorbeeld hoesten of niezen op een toetsenbord.

Medigenic’s afwasbare toetsenborden en muizen hebben een volledig vlak oppervlak, waardoor ziektekiemen geen kans krijgen zich te nestelen tussen kieren en naden.  Daarnaast zijn deze op de plaats van gebruik eenvoudig te reinigen en desinfecteren, en daardoor binnen enkele seconden klaar voor de volgende gebruiker.

Meer weten? Bel 050-8506960 of mail naar [email protected], en we helpen u graag verder.

Overig nieuws

Gratis testen

Gratis testen

Wil jij één van onze medische toetsenborden gratis uitproberen voor 30 dagen? Dat kan!