Producten

Medigenic Medical Keyboards

Er zijn 3 verschillende modellen verkrijgbaar, de beste keus is afhankelijk van de gebruikers-situatie. 

Hét medische toetsenbord dat is ontwikkeld voor ziekenhuizen, door een ziekenhuis. In seconden te desinfecteren en weer klaar voor gebruik. De unieke “cleaning alert” helpt personeel aan de hygiëne te denken en reduceert daarom bacteriële verspreiding tot wel 94%.

Bij dit smallere model zijn de functietoetsen prt scr, home, end, etc bereikbaar via de fn-toetsen. Door het formaat past het makkelijker in een lade of op plekken waar beperkte ruimte aanwezig is zoals op een mobiel werkstation. Ook is het keyboard te monteren met de VESA-mount die achterop aanwezig is.

Het budget-model van de Medigenic lijn, zonder cleaning alert en backlight.

De Medigenic Scroll Mouse is waterdicht (IP65) en makkelijk te desinfecteren met medische sprays en wipes. Door het naadloze ontwerp kunnen bacterien zich niet vestigen. Een essentieel instrument in de operatiekamer, intensive care, praktijk en overal waar hoge hygiëne eisen worden gesteld.

Gratis testen

Wil jij één van onze medische toetsenborden gratis uitproberen voor 30 dagen? Dat kan!

Lees onze nieuwsblog

UMCG kiest voor Medigenic

Over UMCG Het Universitair Medisch Centrum Groningen3 (UMCG) is één van de grootste ziekenhuizen in Nederland en de grootste werkgever van Noord- Nederland. De ruim